Кошница  0 продукта
НачалоНови продуктиПромоцииРегистрацияМоят акаунтПлащанеКонтакти
Раздели 
Ценови граници
 
Най-нови продукти


L-Carnitine 60 caps

L-Carnitine 60 caps

35.00лева


За нас

Good manufacturing practices (GMP)

Добрите производствени практики са практиките, които се изискват, за да се спазват насоките, препоръчани от агенциите, които контролират разрешението и лицензирането на производството и продажбата на храни и напитки, козметика , фармацевтични продукти, хранителни добавки и медицински изделия .Тези насоки съдържат минимални изисквания, които производителят трябва да изпълни, за да гарантира, че техните продукти са с постоянно високо качество, от партида на партида, за тяхното предназначение.Основната цел e винаги е да предотвратява възникването на вреди за крайния потребител.

Hazard Analysis and Critical Control Points or HACCP

Анализът на опасностите и критичните контролни точки или HACCP е систематичен превантивен подход към безопасността на храните от биологични, химични и физически опасности в производствените процеси, които могат да причинят опасност на крайния продукт и планират измервания за намаляване на тези рискове до безопасно ниво. Системата за НАССР може да се използва на всички етапи от хранителната верига, от процесите на производство и приготвяне на храни, включително опаковане, дистрибуция и др.

EFSIS Safe and Legal

Стандартът EFSIS Safe & Legal е разработен специално за малките производители на хранителни продукти, за да осигури пълен одит на безопасността на храните, като осигурява на малките производители и производители обширен одит на безопасността на храните, който играе ролята на стъпка към постигането на изискванията на пълната BRC Standard.

ISO 9001

Какво е ISO 9001? Групата стандарти на системата за управление на качеството ISO 9001 се състои международни стандарти, представляващи ръководство за разработване и внедряване на ефективна система за управление на качеството. Независимо от спецификата на продуктите, тези стандарти са приложими, както в сферата на производството, така и в сферата на услугите. Системите сертифицирани по ISO 9001, изискват периодичен контрол за да се гарантира, че продължават да работят според изискванията на стандарта.

 

Продължи
Търсене
Въведете дума за търсене.


Най-нови продукти


Pump Rx 300gr

Pump Rx 300gr

55.00лева


Отзиви
Casein Protein 908g
Casein Protein 908g...


_ul__li__strong-


1 от 5 звезди!