Кошница  0 продукта
НачалоНови продуктиПромоцииРегистрацияМоят акаунтПлащанеКонтакти
Раздели 
Ценови граници
 
Най-нови продукти


Protein Joy Bar 12х60г

Protein Joy Bar 12х60г

57.60лева


За нас

Good manufacturing practices (GMP)

Добрите производствени практики са практиките, които се изискват, за да се спазват насоките, препоръчани от агенциите, които контролират разрешението и лицензирането на производството и продажбата на храни и напитки, козметика , фармацевтични продукти, хранителни добавки и медицински изделия .Тези насоки съдържат минимални изисквания, които производителят трябва да изпълни, за да гарантира, че техните продукти са с постоянно високо качество, от партида на партида, за тяхното предназначение.Основната цел e винаги е да предотвратява възникването на вреди за крайния потребител.

Hazard Analysis and Critical Control Points or HACCP

Анализът на опасностите и критичните контролни точки или HACCP е систематичен превантивен подход към безопасността на храните от биологични, химични и физически опасности в производствените процеси, които могат да причинят опасност на крайния продукт и планират измервания за намаляване на тези рискове до безопасно ниво. Системата за НАССР може да се използва на всички етапи от хранителната верига, от процесите на производство и приготвяне на храни, включително опаковане, дистрибуция и др.

EFSIS Safe and Legal

Стандартът EFSIS Safe & Legal е разработен специално за малките производители на хранителни продукти, за да осигури пълен одит на безопасността на храните, като осигурява на малките производители и производители обширен одит на безопасността на храните, който играе ролята на стъпка към постигането на изискванията на пълната BRC Standard.

ISO 9001

Какво е ISO 9001? Групата стандарти на системата за управление на качеството ISO 9001 се състои международни стандарти, представляващи ръководство за разработване и внедряване на ефективна система за управление на качеството. Независимо от спецификата на продуктите, тези стандарти са приложими, както в сферата на производството, така и в сферата на услугите. Системите сертифицирани по ISO 9001, изискват периодичен контрол за да се гарантира, че продължават да работят според изискванията на стандарта.

 

Продължи
Търсене
Въведете дума за търсене.


Най-нови продукти


Шейкър Metapure 600мл

Шейкър Metapure 600мл

9.00лева


Отзиви
Amino Boost 20x25мл
Amino Boost 20x25мл...


_strong__a href=&quo


1 от 5 звезди!