Кошница  0 продукта
НачалоНови продуктиПромоцииРегистрацияМоят акаунтПлащанеКонтакти
Раздели 
Ценови граници
 
Най-нови продукти


NEURONE - 90 VEGAN CAPS

NEURONE - 90 VEGAN CAPS

42.00лева


За нас

Quality Nutrition Technology (QNT) е световно утвърден бранд за хранителни добавки, създаден през 1988 г. в Брюксел , Белгия. През годините компанията си е извоювала името на един от лидерите в областа.

Марката се продава в над 41 страни в цяла Европа, Близкия Изток, Азия и Северна Америка.На българският пазар брандът тепърва набира популярност.

Вече над 20 години екипът на QNT е разработва научно доказани продукти синоним на първокласно качество. Нашите продукти спомагат за увеличаване на силата, размерите, подобряването на резултатите и възстановяване след усилени тренировки. Хранителните добавки на QNT са подходяши както за атлети, така и за любителите на спорта и здравословния начин на живот, които биха искали да постигнат високи резултати в по-кратки времеви интервали. 

QNT работи с учени и спортисти от цял ​​свят за създаването на ефективни продукти с превъзходен вкус. Комбинирайки най-доброто от американската изследователска дейност с водещите европейски технологии, QNT използва само и единствено висококачествени съставки в собствената си производствена база,сертифицирани по ISO 22000:2005 и HACCP . 

Представител на марката за България е фирма "Мега Зоб" ЕООД

Пълната гама от продуктите на QNT можете да намерите във фитнес центрове "HAMMER"

Нищо не работи като QNT ! 

Останете Силни

Екипът на QNT BULGARIA

 

е частна компания със седалище в Брюксел , Белгия (Europe ) . Основана през 1988 г. организацията на QNT е станал признат като един от Premier храненето добавки марки в света на . Разпределени в над 41 страни в цяла Европа. Близкия Изток, Азия и Северна Америка.
" За повече от 20 години , посветени на отбора QNT е разработило научно доказани продукти, за да създаде най-високо размер, сила и производителност за атлети от всички спортни дисциплини в световен мащаб "
QNT работи с учени и спортисти от цял ​​свят да се създаде ефективна и чудесен вкус products.QNT използва най-качествени съставки в нашата собствена производствена база , сертифицирани по ISO 22000:2005 и HACCP . Сега успяхме да комбинира най-доброто от американската изследователска с водещи европейски технологии . Всеки QNT продукт е предназначен да ви помогне да постигнете сила, издръжливост, енергия и връх мускулната работоспособност , в салона на терена или на ринга. Тук е правило , ако ние не бихме го използвате себе си, ние няма да го изградим .
 
Нищо не работи като QNT ! На това аз ви дам моя лична гаранция
Останете Strong
Продължи
Търсене
Въведете дума за търсене.


Най-нови продукти


STRESS TEMPORARILY - 90 vegan CAPS

STRESS TEMPORARILY - 90 v

42.00лева


Отзиви
Riptek V2 120caps
Riptek V2 120caps...


Страхотен бърнер!!!


5 от 5 звезди!