Кошница  0 продукта
НачалоНови продуктиПромоцииРегистрацияМоят акаунтПлащанеКонтакти
Раздели 
Ценови граници
 
Най-нови продукти


Metapure Zero Carb 2kg + BCAA 8500 Powder 350g

Metapure Zero Carb 2kg +

226.00лева     169.50лева


Препоръчай на приятел
Въведете дума за търсене.


Начало » QNT Bulgaria » Хардкор линия »
Mega Vitek 30 packs Mega Vitek 30 packs

Mega Vitek 30 packs

 

Категория: Хардкор линия

• Мултикомпонентен продукт

 

• 3288мг активни вещества в доза

 

• Пълна подкрепа за спортуващия

 

MEGA VITEK представлява уникален комплексен продукт, който ще задоволи нуждите дори на най-сериозния атлет. 

 

В един пакет (1 доза) от формулата на MEGA VITEK са включени 3288 мг активни съставки, прецизно дозирани и отлично съобразени с всички специфични нужди на спортуващия човек.

 

Нека хвърлим поглед отблизо:

 

Vitamins & Minerals - Витамини и Минерали - по-голямата сива капсула покрива 100% от дневните нужди на организма за витамини и минерали. 

 

Витамините и минералите, наричани още микронутриенти са в основата на всеки биологичен процес, протичащ в организма и са отговорни са правилното му функциониране. В спорта, микронутриентите трябва да бъдат в основата на всеки суплементарен режим. 

 

Amino Acids Complex - Комплекс Аминокиселини - малката бяла таблетка представлява аминокиселинен комплекс осигуряващ всички есенциални и неесенциални аминокиселини, в това число и най-важните за мускулното развитие верижно-разклонени аминокиселини - BCAA's.

 

Аминокиселините са основните градивни блокчета на белтъчните структури, участват в пройзводството на редица ензими и са ключов фактор за поддържането на положителен азотен баланс. 

 

Calcium & Magnesium - Калций и Магнезий - в QNT знаем, колко важни са тези 2 макроминерала за постигането на високи спортни резултати. По-голямата бяла таблетка съдържа допълнителна доза Калций и Магнезий в прецизно съотношение, съобразено със завишените нужди на активните спортисти.

 

Krea Cell - лилавата капсула във формулата на MEGA VITEK съдържа уникален, двойно буфериран Креатин Монохидрат - Creatine Monohydrate и Бета Аланин - Beta Alanine.

 

Иновативната технология, гарантира повишено усвояване на Креатин, екстремен мускулен растеж, огромен прираст на сила и драстично скъсяване на времето за възстановяване, всичко това без нуждата от огромен прием на въглехидрати, без стомашни проблеми и нежелана водна задръжка.

 

HMB - малката сива капсула съдържа 250 мг HMB - Хидроксиметилбутират.

 

HMB - Хидроксиметилбутират представлява метаболит на една от трите верижно-разклонени аминокиселини - BCAA's - Левцин - Leucine. Приблизително 5% от приетия Левцин се преобразува до HMB - Хидроксиметилбутират в организма. Изследванията сочат, че HMB е значително по-потентен грам за грам от самия Левцин, по своите анти-катаболни способности.

 

Начин на прием: Приемайте 1 пакет (1 доза) MEGA VITEK дневно, сутрин със закуската. В периоди на сериозни физически натоварвания  и подготовка за спортни състазания, от QNT съветваме да приемате 2 пакета (2 дози) MEGA VITEK дневно - сутрин със закуската и веднага след тренировка.Продукта е наличен Проверете доставка


Цена 55.00лева 44.00лева
Продукта е добавен в нашият каталог на четвъртък 06 септември, 2012.
Отзиви


Подобни продуктиТърсене
Въведете дума за търсене.


Най-нови продукти


Protein Joy Bar 12х60г

Protein Joy Bar 12х60г

57.60лева


Отзиви
Напишете вашето мнение за стоката!