Кошница  0 продукта
НачалоНови продуктиПромоцииРегистрацияМоят акаунтПлащанеКонтакти
Раздели 
Ценови граници
 
Най-нови продукти


Metapure Zero Carb 2kg + BCAA 8500 Powder 350g

Metapure Zero Carb 2kg +

226.00лева


Препоръчай на приятел
Въведете дума за търсене.


Начало » QNT Bulgaria » Здраве и Тонус »
Joint+ 60 caps Joint+ 60 caps

Joint+ 60 caps

 

Категория: Здраве и Тонус

• Висококачествена формула за стави

 

• Комбинация от Глюкозамин и Хондройтин

 

• Допълнително обогатен с Витамин Д

 

• Подходящ за третиране и превенция на травми

 

QNT Joint + представлява комплексна формула, предназначена за третиране и превенция на ставни проблеми.

 

Ставите по своята същност са местата, където две или повече кости осъществяват контакт и са създадени така, че да осигуряват мобилност и структурна опора на тялото. 

 

Активният спорт, напредването на възрастта и тежкия физически труд са сред многото фактори, които в дългосрочен план имат негативен ефект върху ставите.

 

Във формулата на QNT Joint + са включени вещества, които активно подхранват ставните структури и успешно третират вече налични въспаления и травми.

 

 

Glucosamine - Глюкозамин - представлява амино-монозахарид , който се среща естествено в тялото. Ползва се основно за намаляване на пораженията от артрита, но може да бъде много полезен на всеки спортуващ, като намалява болките в ставите, забавя загубата на покривна хрущялна тъкан, служи като градивен материал на хрущяла и подпомага изграждането на нова хрущялна тъкан.

 

Chondroitin - Хондроитин е една от най-важните съставки на съединителната тъкан. Една от основните му ползи е способността му да предотвратява навлизането на вода и вредни вещества във възпалените сухожилия и стави. В резултат на тази негова способност, заздравяването на заболелите стави и сухожилия става много по-бързо. 

 

Calcium - Калций е най-разпространеният минерал в тялото и макар 99% от общото му количество да е в костите, малка част се съдържа в ставния хрущял и синовиалната течност, която служи като смазка за ставите. 

 

Когато серумните нива на калция в организма паднат се наблюдава състояние наречено хипокалциемия, което се характеризира с извличане на калций от костните структури и включването му в кръвта.

 

Vitamin D - Витамин Д отговаря за огромен брой биологични процеси в организма, сред които са усвояването на калция и депозирането му там, където е нужен. 

 

Vitamin D - Витамин Д наричан още "слънчевия" витамин се синтезира от кожата, посредством УВ лъчите от слънцето. 

 

Дефицитът на Vitamin D - Витамин Д е много разпространен и може да доведе до редица здравословни проблеми, сред които намалена костна плътност и понижена мускулна сила.

 

QNT Joint + осигурява всичко нужно за поддържане на отлично ставно здраве и дълголетие в удобни и лесни за прием желатинови капсули.

 

Начин на прием: За превенция, приемайте 2 капсули (2 дози) QNT Joint + дневно - сутрин и вечер. При вече съществуващ проблем или въспаление, приемайте 4 капсули (4 дози) QNT Joint + дневно - сутрин, обед и вечер.

 

 

Продукта е наличен Проверете доставка


Цена 27.00лева
Продукта е добавен в нашият каталог на четвъртък 06 септември, 2012.
Отзиви


Подобни продуктиТърсене
Въведете дума за търсене.


Най-нови продукти


MAGNESIUM SHOT

MAGNESIUM SHOT

32.40лева


Отзиви
Напишете вашето мнение за стоката!